Botox – Vad är det?

Botox innehåller Botulinumtoxin och är till för att mjuka upp din spända muskulatur och för att skapa volym och ge ett lyft till hud som tappat sin elasticitet. Ingrepp med botox används vanligtvis till ansiktet för att behandla olika områden och musklerna vi har där, men kan anpassas för behandling av exempelvis svettkörtlar i armhålor. Botox i pannan används när du vill åtgärda hängiga ögonlock, osynliggöra argrynkan eller vill få bort linjer i pannan.
Det finns många muskler i ansiktet och när du använder vissa delar av ansiktet påverkas resten av ansiktet. Det kan vara när du exempelvis spänner käken eller när du behöver kisa med ögonen som det skapas linjer i pannan eller rynkig panna. Behandlingar med botox motverkarEn botoxbehandling ger effekt på} hängiga ögonlock, gummy smile och du kan bli smalare i ansiktet för att nämna några olika områden.
Botox är även en behandling som åtgärdar problemdrabbade områden. Botox är hjälpande mot migrän och för att vårda överspända muskler. Botox i pannan ger effekt direkt i musklerna i pannan och din glabella slappnar av och du spänner inte pannan lika mycket, vilket i många fall ger upphov till huvudvärk eller i värsta fall migrän.Skönetsbehandling, rynkborttagning och hudvård i Göteborg

Botox pris

Botox varierar i pris. Beroende på storleken av område som du vill behandla och vilken typ av behandling som du vill göra med botox varierar priserna.
Du kan exempelvis göra botox kråksparkar, botox argrynka eller botox kämuskler för att nämna några utav områdena som vi kan behandla.
Fullständigt pris ges under din konsultation hos våra behandlare som du träffar innan botoxbehandling göteborg. Där går ni tillsammans igenom vilket område du önskar göra botox injicering, om du gjort botox innan eller om det är första gången för dig som du gör botox. Det är under vår konsultation som din legitimerade behandlare ger sin perspektiv angående vilken botox behandling som ger dig ett slutresultat som passar dig och som du är nöjd med.

Botox injektion – Procedur?

Först av allt kommer du att få fylla i en hälsodeklaration innan din injicering. Efter det har du en kort konsultation tillsammans med din blivande behandlare för att ta dig igenom proceduren, kostnad och för att besvara möjliga frågor. Även om det är din första behandling med botox eller om du har gjort behandling med botox innan, så vill vi att du är trygg med oss som klinik och ett av de stora skälen till konsultationen är för att våra behandlare ska ge sitt utlåtande om din behandling.
När det är dags för din behandling, kommer din behandlare rita ut var injektionerna kommer att göras på din hud. Det är med en tunn nål som vi injicerar små mängder botox där det markerats med pennan tidigare. Injektionen sker genom en snabb behandling och beroende på områdets storlek som ska behandlas är proceduren över på ett par minuter. Vissa områden är mer känsliga, men en botox behandling är vanligtvis relativt smärtfri.

Botox effekt

När kommer effekten av botox? Effekten och resultatet varierar från person till person beroende på hur väl din kropp samarbetar med botox. För att se full effekt av din botox behandling kan det ta upp till två veckor innan du ser slutresultatet. Din botox behandling varar mellan 3-6 månader och behåller sin elasticitet och varaktighet mer för varje behandling du gör. Med kontinuerlig behandling med botox stärker

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>