Skönhetsklinik

Vi är en skönhetsklinik i centrala Göteborg som ligger på Södra Hamngatan 59. Vi är en klinik som erbjuder det mesta inom skönhet, fillers och korrigeringar. På vår skönhetsklinik verkar legitimerad personal som behandlar vårt utbud med fillers och botox. Skönhetsklinikenspersonal ärhandplockade för deras breda kunskap och moderna synsätt på behandlingar inom beauty.Cách chườm đá sau khi phẫu thuật nâng mũi
Vårklinik erbjuder konkurrenskraftiga priser inom sökområdena botox Göteborg och fillers Göteborg med marknadsmässigt utbud likt skönhetskliniker Stockholm och i andra städer.
Du ska alltid vara tillfreds med ditt besök och debehandlingar som du gör på vår klinik. Vi vill bli ett förstahandsval för dig som vill välja en skönhetsklinik i Göteborg inom botox och fillers.

Bästa fillers Göteborg
Inom fillers Göteborg finns en mängd olika estetikkliniker inom Göteborg som har olika erbjudanden för behandlingar med fillers, men som saknar kompetens. Hos oss får du legitimerad behandlingspersonal som möter din önskan om vi ska ge dig de bästa fillers i Göteborg.
I vår fillerbehandling använder våra behandlare Hyaluronsyra som är framtagen för att ge en naturlig effekt och ett naturligt slutresultat. Det är ett material som kroppen naturligt producerar och som kroppen samarbetar väldigt väl med. Förutom lätt irritation direkt efter en filler behandling är det i princip omöjligt att vara allergisk mot fillers.
Vår skönhetsklinik har alltid en vision och mål att våra erfarna personal ska ge dig ett naturligt resultat som du är nöjd med och som du trivs med. Hos oss på Södra Hamngatan 59 i Göteborg har vi fillers erbjudande på vår klinik inom de flesta områden och behandlar allt inom fillers käklinje, fillers haka, fillers näsa för att nämna några vanliga områden vi behandlar. Vår klinik vill alltid ge dig de bästa fillers Göteborg stads skönhetskliniker har att erbjuda.

Botoxpriser
Botox i Göteborg har olika prisklasser. Beroende på storleken av område som du vill behandla och vilken typ av behandling som du vill göra med botox skiljer sig priserna åt.
Exempelvis om du vill behandla botox kråksparkar, botox ögonbryn eller botoxgummysmile för att nämna ett par av områdena som gåratt behandla.
Fullständigtpris ges när du har din konsultation med din behandlare som du träffar innan botoxinjiceringen. Där går ni tillsammans igenom vilket område du vill ha behandling med botox, om du gjort botox innan eller om det är första gången medbotoxbehandling. Det är under vår konsultation som vår legitimerade behandlare ger sin åsikt om vilken botoxbehandling som ger dig ett slutresultat som passar dig och som du är nöjd med https://gotaklinik.se.

Botoxprocedur
Hälsodeklaration är det första du fyller i innan din botoxbehandling. Sedan har du en kort konsultation tillsammans med din behandlare för att gå igenom steg för steg, kostnad och för att besvara möjliga frågor. Även om det är din första botoxbehandling eller om du har gjort injicering innan, så vill vi att du är trygg med oss som klinik och ett av de stora skälen till konsultationen är för att din behandlare ska ge sitt utlåtande om din behandling.
När det är dags för din behandling, kommer din behandlare rita ut var injektionerna kommer att göras på din hud. Injicering sker med en tunn nål som injicerar små mängder botox där det ritats ut markeringar. Injektionen sker genom en snabb behandling och beroende på områdetsstorlek som ska behandlas är proceduren över inom ett par minuter. Beroende på val av område är smärtnivån högre och lägre, men en botox injicering är vanligtvis relativt smärtfri.
Botox effekt
När kommer effekten av botox? Slutresultat och själva effekten är från person till person beroende på samarbetet är mellan din kropp och botoxen. {För att se full effekt av din behandling med botox, så kan det ta från ett par dagar till veckor innan du ser slutresultatet. Behandlingen som du har gjort varar mellan 3-6 månader och behåller sin elasticitet och blir mer stärkt mer för varje behandling som du gör. Med kontinuerlig behandling med botox stärker du ditt behandlade område och du kommer att få ett slutresultat som varar längre än vad exempelvis en enstaka behandling gör.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>