Vad är SUP?

SUP är ett fenomen som har blivit väldigt populär i Europa och särskilt i Sverige. SUP fungerar som så att användaren står på en paddleboard liknande en surfingbräda och har en paddel som färdmedel.S.U.P - Porto Nostos Watersports & Rental Boats

Med sin smarta design som SUP brädor har, kan du ha din paddelbräda i alla olika typer av vatten. Med olika typer av vatten kommer även fler möjligheter att använda din paddleboard, beroende på vad för typ av vatten som du har din SUP i.

Stand Up Paddleboard

Det viktigaste för SUP är att välja rätt paddleboard. Upplevelsen skiljer sig stort med Stand Up Paddle om du har valt en SUP board som är till för din SUP aktivitet. Paddleboard är tillgängliga i två olika varianter. Varianterna är liknande varandra, men de har en viss skillnad i form och egenskaper. En hård paddle board är gjord för högre fart, har ett starkare glid och är bättre att ha om du vill slippa fylla upp din paddleboard varje gång och vill ut snabbare i vattnet. Fördelen med en uppblåsbar SUP är att den är enkel att förvara och att du kan ta med den överallt och prova på nya SUP möjligheter dit du reser https://stockholm-sup.se.

SUP – SUP Yoga

Inom SUP kan du göra det mesta och med den specialdesignade SUP brädan står dörrarna öppna för att paddla på nya sätt. En ny trend inom SUP är SUP Yoga som är yoga utförd på paddleboard. Fenomenet SUP Yoga är uppbyggd precis som traditionell yoga och som är fokuserad på att kombinera balans och styrketräning i miljö av det lugnande vattnet.

SUP Stockholm

SUP har blivit en allt mer populär träningsform i Stockholm. I många av Stockholms vattendrag har trenden gått från att hyra kajak Stockholm runt till att ta en paddle Stockholm runt. SUP är en aktivitet som passar både unga och gamla och som skapat en aktivitet att göra utomhus när det är strålande Stockholms väder. Vid vattenaktivitet är SUP något som passar för både nybörjaren och experten.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>